Prodej komerčního pozemku 4128 m², Divec

22 704 000 Kč

5 500 Kč za m²
včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

JIŘÍ HANOUSEK REALITY, s.r.o.

Hradec Králové, Horova 1667/15a

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte vhodnou lokalitu pro menší developerský projekt v blízkosti Hradce Králové? Pouhých 10 minut jízdy od centra města je nově vznikající oblast pro moderní rodinné bydlení – Divec. A právě tam teď můžete postavit 4 rodinné domy, po kterých se jen zapráší.

Nabízím k prodeji soubor čtyř stavebních pozemků o celkové velikosti 4 128 m2.

Koeficient zastavitelnosti pozemku je 30 % a na každém z nich můžete postavit jeden samostatný dvoupodlažní dům nebo jednopodlažní dům s podkrovím. Pozemky jsou v jedné řadě a sousedí spolu ve dvojicích – nabízí se tak i výstavba prostorově hospodárnějších dvojdomků.

Pozemky jsou již zasíťované a v těsné blízkosti je asfaltová komunikace s připravenými vjezdy na jednotlivé pozemky. Vám tak stačí jen vyřídit stavební dokumentaci a povolení na stavbu.

Technické parametry
Pozemky jsou zasíťované. Elektřina a voda se nacházejí na hranici pozemku, stejně tak i kanalizace. Pozemky mají obdélníkový tvar a travnatý povrch. Podél všech pozemků vede nově vybudovaná komunikace s vjezdy na jednotlivé pozemky a vydlážděnými parkovacími místy.

Pozemky pro rodinnou výstavbu
Jak vypadá ideální pozemek? Je obdélníkový, rovinatý a kompletně zasíťovaný. A přesně takové jsou všechny čtyři pozemky v Divci. Příprava i realizace projektu vám tu půjde od ruky – stačí vyřešit papíry a pustit se do práce.
Na pozemcích mohou vyrůst prostorné rodinné domy nebo dvojdomky s velkou zahradou. Pozemky jsou orientované na jihozápad, takže v interiéru bude vždy dost světla a bazén nebo terasu vyhřeje sluníčko.

Moderní lokalita uprostřed přírody
Divec je ideální lokalitou pro výstavbu moderního rodinného bydlení. Kdy by taky nechtěl bydlet v klidném prostředí uprostřed zeleně. Když do města je to autem 10 minut a MHD tu jezdí skoro každou hodinu.
V obci je multifunkční a dětské hřiště, obchody, školka a škola jsou ve 3 km vzdáleném Černilově. Podle územního plánu se občanská vybavenost obce bude do budoucna rozrůstat – rodiny s dětmi to tu budou milovat.

Základní údaje

Dopravní spojení MHD
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 33
Plocha pozemku 4 128 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

JIŘÍ HANOUSEK REALITY, s.r.o.

Hradec Králové, Horova 1667/15a

Zobrazit kompletní nabídku RK

JIŘÍ HANOUSEK REALITY, s.r.o.

Sdílet nemovitost